Sufleu de cascaval cu ierburi

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri
2 Iun 2013 | 4376 vizualizari

Daca nu ati gustat telemeaua de capra de la Olympus, este imperios necesar sa o incercati. Toate branzeturile de capra sunt mult mai gustoase decat cele de oaie sau de vaca. Cascavalul este foarte usor amarui, insa cremos si tare bine se imbina cu ierburi si chimion.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 02.06.2013, 17:06
Multumesc crisulina
la 02.06.2013, 17:08
Multumesc Rocsi
Simona, sunt excelente branzeturile din capra
la 02.06.2013, 17:08
Lavi, aliliana, Bunica, ma bucur tare va place
la 02.06.2013, 17:09
Diaconta, te nvit sa incerci
la 02.06.2013, 17:10
Adry, Corina, Bya ralu, va pup pe toate!
la 02.06.2013, 18:07
bun tareee
la 02.06.2013, 18:50
Foarte aromate! !
la 02.06.2013, 21:51
la 03.06.2013, 09:59
Multumesc Any, danakarin, gaby
la 03.06.2013, 14:46
N-am incercat branzeturile din comert, dar telemea de capra am papat de la cioban, si tare buna este. Iar sambata am facut iaurt din lapte de capra.. o bunatate!
Preparatul arata super!
la 04.06.2013, 09:31
Multumesc Simona, ce bine de tine ca ai acces la sursa sigura!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking