Sufleu de conopida

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
8 Iul 2013 | 10487 vizualizari

Stim cu totii care este consistenta unui sufleu;usor,spumos,moale interior si crocant exterior,aromat cand e facut cu fructe De aceasta data,am avut curaj sa pun sufleul in tava de chec;nu va imaginati cat de bun este,dar l-am tinut in cuptor la foc mic de ma plictisisem asteptand

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 08.07.2013, 09:22
Lulu ce harnicuta esti de dimineata!
la 08.07.2013, 09:27
tare bun
la 08.07.2013, 09:27
la 08.07.2013, 10:38
la 08.07.2013, 11:04
Las pentru cei carora le place
la 08.07.2013, 11:07
Bunut!!!! sunteti genialaaa
la 08.07.2013, 14:33
super buna!
la 08.07.2013, 15:11
la 08.07.2013, 16:35
ha,ha bunica,nu stii ce mananci in combinatie cu cascavalul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking