Sufleu de conopida

Postat de ianculubita in Aperitive / Garnituri
8 Iul 2013 | 10496 vizualizari
Sufleu de conopida

Stim cu totii care este consistenta unui sufleu;usor,spumos,moale interior si crocant exterior,aromat cand e facut cu fructe De aceasta data,am avut curaj sa pun sufleul in tava de chec;nu va imaginati cat de bun este,dar l-am tinut in cuptor la foc mic de ma plictisisem asteptand

Ingrediente

  • 1conopida mica
  • 1dovlecel
  • 4oua
  • 50g unt
  • 2linguri faina
  • 1cana cu lapte
  • sare,piper,4linguri cascaval ras sau alta branza

Mod de preparare

Dovlecelul curatat de coaja,taiat,il punem la fiert cu buchetelele de conopida 20min.in apa cu sare;intr-un vas facem un sos bechamel din unt,faina,lapte,apoi dam deoparte; dupa ce conopida a fiert,strecuram,pasam cu blenderul apoi amestecam piureul cu sosul bechamel,adaugam galbenusurile,cascavalul,condimentam iar la sfarsit adaugam albusurile batute spuma,amestecand usor cu o lingura;rasturnam in forma de chec unsa cu ulei de masline si lasam la cuptor la foc mic pana se rumeneste si se intareste putin atunci cand facem un test cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sufleu de conopida

Postat de gicuta69

Sufleu de conopida

Desfacem conopida in buchetele,o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare pentru cca15 minute. Cand este fiarta, o punem intr-o strecuratoare si o trecem sub jet de apa rece. O lasam la...

Citeste continuarea

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Postat de VanessaAli

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Curatam conopida de frunze, o rupem in buchetele si le punem la fiert in apa cu sare. Trebuie sa fiarba 10 min din momentul in care da in clocot. Turnam conopida intr-un storcator de paste si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2013, 09:22
Lulu ce harnicuta esti de dimineata!
la 08.07.2013, 09:27
tare bun
la 08.07.2013, 09:27
la 08.07.2013, 10:38
la 08.07.2013, 11:04
Las pentru cei carora le place

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking