Sufleu de conopida

Postat de simona72 in Mancaruri de legume
17 Feb 2013 | 12406 vizualizari
Sufleu de conopida

Ingrediente

  • o conopida sau o punga de conopida de la congelator
  • o lingura unt
  • 1-2 linguri pesmet
  • 300 gr brinza (vaci, oaie, capra)
  • 200 gr smintina
  • 4 oua
  • sare

Mod de preparare

O tava de yena o ungem  cu unt si o tapetam cu pesmet pe fundul si pe marginile vasului. Conopida o rupem buchetele, o spalam si o fierbem in apa cu sare. O strecuram de apa si o lasam sa se raceasca, apoi o stringem in maini pt a scoate surplusul de apa, o zdrobim bine cu furculita, adaugam sare smantina, brinza rasa si galbenusurile de ou.

Le amestecam pina s-au incorporat toate ingredientele.

Albusurile de ou le batem spuma cu un praf de sare si le adaugam peste compozitie, mestecind incet de jos in sus. Turnam compozitia in vasul de jena, dam la cuptorul incalzit la 170 grade pt 35-40 minute, pina capata o crusta usor aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sufleu de conopida

Postat de gicuta69

Sufleu de conopida

Desfacem conopida in buchetele,o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare pentru cca15 minute. Cand este fiarta, o punem intr-o strecuratoare si o trecem sub jet de apa rece. O lasam la...

Citeste continuarea

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Postat de VanessaAli

Sufleu de conopida cu sunca si marar

Curatam conopida de frunze, o rupem in buchetele si le punem la fiert in apa cu sare. Trebuie sa fiarba 10 min din momentul in care da in clocot. Turnam conopida intr-un storcator de paste si o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2013, 12:21
la 17.02.2013, 13:20
o bunatate!
la 17.02.2013, 13:34
Foarte interesanta. Imi place mult conopida. Trebuie sa o incerc.
la 17.02.2013, 14:18
bun
la 17.02.2013, 14:43

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking