Ingrediente
- 1 conopidă mică
- 2 morcovi
- 2 ouă
- 150 g brânză de vaci slabă
- 100 g iaurt 0,1% grăsime
- sare
- piper
- oregano
- patrunjel verde
- busuioc
Mod de preparare
Mai intâi de toate, curățăm legumele: conopida o desfacem în buchețele iar morcovii îi tăiem rondele și le punem la fiert într-o oală unde avem apă cu sare. Le lăsăm pe foc 15 min, iar între timp dăm drumul la cuptor la foc moderat. Batem ouăle cu sare, apoi adăugăm brânza, iaurtul și restul condimentelor, mai puțin pătrunjelul.
Dacă au trecut cele 15 min scoatem legumele din oală și le punem intr-un vas de yena sau o formă de silicon. Punem deasupra amestecul de ouă și dăm la cuptor pentru 30-40 min.
După ce este gata, vă dați seama după crusta care se formează deasupra, scoatem sufleul din cuptor îl lăsăm să se racească puțin, apoi presărăm pătrunjel verde și îl servim așa simplu sau lângă o salată.
Eu l-am servit cu salată de sfeclă.
Poftă bunà!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopidă" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|