Sufleu de conopida cu kaizer

Postat de ancutsa in Mancaruri de legume
29 Ian 2020 | 1269 vizualizari
Sufleu de conopida cu kaizer

Pentru că mamei și surorii mele le place acest fel de mâncare, m-am gândit să adaptez rețeta mamei și să mai adaug și niște kaizer. A ieșit o bunătate.

Ingrediente

  • 1 conopidă,
  • 1 l apă,
  • Sare, după gust,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri smântână,
  • 85 g brânză de vacă,
  • 80 g kaizer,
  • 100 g cașcaval ras, după gust,
  • 2 linguri pesmet,
  • Unt pentru uns forma, după gust

Mod de preparare

 

Mai întâi trebuie opărită conopida. Se desface în buchețele, se spală și se scufundă într-o oală cu apă clocotindă în care am adăugat și sare. Se fierbe 15 minute, trebuie să se înmoaie ușor.

Separat, se amestecă într-un vas, ouăle cu smântâna, brânza rasă și sare, după gust.

Se scurge conopida de apă și se transferă într-o tavă sau formă de copt unsă cu unt și tapetată cu pesmet. Se adaugă și sosul pregătit anterior și se acoperă cu cașcaval ras.

Se coace, la foc mediu, aprox 20 de minute.

 

Timp de pregătire: 20 min

Timp de coacere: 20 min

Porții: 2 buc

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/sufleu-de-conopida-cu-kaizer.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mazare cu galuste de faina

Postat de RuxyRux

Mazare cu galuste de faina

Ceapa pe care am presarat un praf de sare, se caleste inabusit in 5 linguri ulei, se adauga si mazarea congelata se mai tine putin pe foc impreuna cu ceapa amestecand bine, apoi se adauga cinci...

Citeste continuarea

Tartă de legume gătită în Vasul Zepter

Postat de panacris

Tartă de legume gătită în Vasul Zepter

Legumele şi zarzavaturile, alături de fructe, reprezintă una din principalele surse de vitamine şi minerale şi contribuie la aportul zilnic de carbohidrati şi fibre alimentare. Legumele sunt...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2020, 20:57
Foarte gustos...!
la 29.01.2020, 21:15
la 29.01.2020, 22:10
la 29.01.2020, 22:29
Nu ma impac deloc cu conopida gatita Doar cruda si murata
la 30.01.2020, 09:10

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking