Sukijaki

Postat de elucubratiiculinare in Pui
27 Iul 2012 | 6985 vizualizari

în varianta cu pui Sukijaki este un fel de mâncare japoneză ce are la origini ca ingredient principal carnea de vită tăiată în fâșii subțiri asezonată de legume. Însă cu timpul acest fel de mâncare a început să se facă și cu pui (piept de pui) sau pește. Este la alegerea voastră să vă alegeți ingredientul principal.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 27.07.2012, 20:25
la 27.07.2012, 20:31
Bun trebuie sa fie!
la 27.07.2012, 20:44
super!
la 27.07.2012, 22:09
bun
la 27.07.2012, 23:38
Interesanta reteta ta
la 28.07.2012, 08:09
la 28.07.2012, 09:50
Tare buuun!!!
la 28.07.2012, 12:42
bine arata
la 28.07.2012, 13:35
la 28.07.2012, 22:01
Foarte bine adaptata la gusturile noastre
la 16.08.2012, 01:02
super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking