Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Postat de CulinaryRainbow in Supe
30 Mar 2015 | 2743 vizualizari

Vreți să vă spun câteva secrete despre ghebe? Ghebele sau opinticile, cum li se mai spun, conțin lecitină, ceea ce ajută la reducerea depunerii de colesterol în organism. Acesta este un lucru foarte bun. Să nu uităm că această minunată ”carne a pământului” îmbunătățește acuratețea vizuală, conține acid folic, vitamine din grupul B și chiar vitamina D. Într-o mână de ghebe găsim mai mult potasiu decât într-o portocală, acesta lucru ajutând la reglarea tensiunii arteriale. Eu sunt carnivoră convinsă, dar ”carnea pământului” e delicioasă în felul ei, tocmai de aceea este una din preferatele mele. E ușoară, e consistentă și cel mai important, conține ”carne”. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 30.03.2015, 11:52
buna supa!
la 30.03.2015, 11:52
gustoasa supa
la 30.03.2015, 11:54
la 30.03.2015, 11:57
Daaaaaaaaaaaa! Tare bună e!
la 30.03.2015, 14:27
Buna ciorbita ta
la 30.03.2015, 18:02
Oi oi, să știi!
la 30.03.2015, 20:36
la 30.03.2015, 23:23
tare buna trebuie sa fie
la 31.03.2015, 13:41
Buna!
la 31.03.2015, 13:50
Trebuie sa incerc si eu ciorba cu ciuperci, nu am mancat niciodata!
la 05.04.2015, 22:03
la 05.04.2015, 22:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking