Ingrediente
- 3 cartofi mai mari
- 2 morcovi
- 1/4 radacina de telina nu prea mare
- 1/2 radacina de pastarnac
- 1 ceapa
- o bucatica de afumatura
- patrunjel verde si tarhon verde
- sare si piper
Mod de preparare
Am curatat legumele, le-am spalat si le-am taiat cuburi. Carnea afumata si toate legumele le-am pus in oala, am adaugat apa,1 lingurita de vegeta si le-am pus la fiert.
Cand legumele au fiert bine, am scos carnea deoparte, iar legumele le-am pus in blender, am adaugat zeama cate putin pana cand am obtinut o crema fina din legume. Am folosit 2 cesti si jumatate din supa de pe cartofi.
Am pus apoi compozitia din robot inapoi in vas si l-am pus iar pe foc. Am adaugat 1 lingura buna de smantana. Cand s-a omogenizat, am stins focul la aragaz, iar deasupra am presarat verdeata tocata marunt.
La servit am adaugat si bucatele din carnea fiarta in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|