Ingrediente
- 500 g cartofi
- 150 g praz
- 250 ml lapte de cocos
- 250 ml apa
- ½ lingurita nucsoara macinata
- ½ lingurita piper alb
- sare dupa gust
- bucatele de bacon crocant
- cateva fasii de parmezan
- 2 lingurite ulei de masline
- 300 g conopida
- cateva fire de chivas
Mod de preparare
- In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital se pun legumele taiate cubulete: cartofii, prazul si conopida.
- Se adauga laptele de cocos si apa, se condimenteaza cu nucsoara, piper alb si sare si dupa gust si se pune capacul.
- Se seteaza modul de gatire High pentru 3.5 ore.
- Cand programul s-a terminat se blendeaza totul pana se obtine o supa crema fina.
- Se serveste calda cu cate o lingurita de ulei de masline deasupra, putin bacon crocant, cateva fasii de parmezan si chivas.
- Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida la slow cooker Crock-Pot 4,7 l Digital" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|