Ingrediente
- Dovleac 600 gr,
- ceapă 2 buc,
- usturoi 3 buc, ghimbir 20 gr,
- cartofi 450 gr,
- lapte de cocos 300ml,
- oregano 5 gr,
- smantana de gătit 200ml,
- bacon 50 gr,
Mod de preparare
Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul.
Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul îl sfaramam cat sa devina ca niste crutoane.
Blendam totul reglam consistenta si gustul.
Pur si simplu delicioasă.
Pofta buna, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|