Ingrediente
- 700 ml supă limpede de pui/vită
- un morcov potrivit
- o rădăcină de păstârnac
- două buchețele de conopidă
- o ceapă roșie mică
- un fir de rozmarin
- sare roz de Himalaya
- o sfeclă roșie mică, coaptă
- crutoane din pâine de secară
- un firicel de mărar pentru decor
Mod de preparare
După cum am spus și mai sus, această supă se prepară foarte ușor.
Fierbem legumele în apă fără sare. Când sunt fierte le strecurăm, le punem într-un castron, adăugăm sarea și rozmarinul și le tocăm cu ajutorul blender-ului de mână. Peste pasta obținută adăugăm supa de pui neapărat caldă și amestecăm până când totul devine o compoziție de o consistență cremoasă.
Serviți această supă cu bucățele de sfeclă roșie coaptă care poate fi un excelent înlocuitor al cărnii.
Poftă bună! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|