Supă-cremă de linte
Postat de naty in Supe/Ciorbe 13 Apr 2009 | 7859 vizualizari
Atat pentru noi adultii cat si pentru cei mici, lintea este un aliment extrem de valoros nutritiv si totodata gustos, numai ca…poate prea putin cautat! Am pregatit, pentru noi si pentru cea mica, o supa-crema de linte delicioasa si, pentru prima oara in viata ei, Iulia m-a certat rau cand mancarea s-a terminat!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (4)
la 11.04.2009, 19:40
Naty, nu se schimba apa la fiert, ca la fasole?
De-atatea ori am vrut sa iau linte, dar nu stiam cu m s-o fac...n-am gatit niciodata, dar acum sigur o sa fac!
la 11.04.2009, 22:06
Am vazut tocmai azi la emisiunea Euforia cuisine o reteta de supa crema de linte si spuneau ca lintea trebuie spalata inainte de pregatire de mai multe ori, iar la fierbere trebuie luata spuma ce se formeaza deasupra.
la 11.04.2009, 23:16
Aha, mersi Alina! chiar vreau sa incerc si eu!
la 12.04.2009, 12:54
Da, intr-adevar, spuma am luat-o. Iar inaintea fierberii am spalat lintea de mai multe ori, insa nu a fost nevoie sa o tin "la inmuiat" ca pe fasole...
COMENTEAZA