Supa cu broccoli, galuste si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
18 Dec 2019 | 2358 vizualizari
Supa cu broccoli, galuste si smantana

Am avut la dispozitie o capatana de broccoli si putin timp. Am preparat in mai putin de jumatate de ora o gustoasa supa de broccoli.

Ingrediente

  • 1 capatana broccoli
  • 1 pahar smantana
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • 2 catei usturoi
  • 2 oua
  • 6 linguri faina alba
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  • Se marunteste ceapa, ardeiul, ardeiul iute si usturoiul .
  • Se soteaza in ulei pana ceapa incepe sa devina sticloasa .Sarati.
  • Spalati broccoli si-l despartiti in buchetele . Maruntiti tulpinile de broccoli .
  • Nu aruncati frunzele si tulpinile de la broccoli .
  • Se taie si se soteaza la inceput cu celelalte legume [pentru ca au nevoie mai mult sa fie gatite decat inflorescentele ..
  • Turnati 2 l apa fierbinte peste legumele sotate .
  • Pentru rapiditatea prepararii infierbantati apa cu ajutorul fierbatorului .
  • Din doua oua batute spuma , amestecate cu faina alb a, sare si 2 linguri ulei se prepara aluatul pentru galuscute .
  • Cand apa clocoteste se reduce intensitatea fierberii si cu ajutorul lingurii  se prepara mici galuscute .
  • Foia de dafin se pune spre sfarsitul prepararii. Fiarta prea mult ea va da amareala .
  • Dupa 5 minute se pun buchetelele de broccoli .
  • Nu mai lasati sa fiarba foarte mult pentru ca buchetelele isi vor schimba prea mult culoarea la fierbere prea multa .
  • Adugati smantana diluata cu zeama fierbinte . Piparati .Acriti cu zeama de lamie dupa preferinta .
  •                     Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu broccoli, galuste si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Supa de curcan cu mazare, conopida, broccoli si galuscute

Postat de mihaelar63

Supa de curcan cu mazare, conopida, broccoli si galuscute

Ceapa se curata si se taie marunt . Caliti usor ceapa in ulei . Se aduga carnea de curcan in bucata intreaga si mazarea . Turnati deasupra 3l apa si fierbeti timp de 15...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2019, 15:14
revin alta data...
la 18.12.2019, 15:14
Bune și pe placul meu, toate aceste ingrediente...!
la 18.12.2019, 15:16
la 18.12.2019, 15:29
Fara brocoli se poate?)
la 18.12.2019, 16:17
Pentru Buni si Cleme , preparam cu conopida

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking