Supa cu broccoli japonez si piept de pui

Postat de mihaelar63 in Supe
10 Dec 2016 | 8414 vizualizari
Supa cu broccoli japonez si piept de pui

 Am preparat aceasta supa cu ultimele broccoli rabe. Se mai numeste si broccoli japonez.  Pana nu a intrebat o Bucatarasa din Italia daca aici se gaseste asa ceva, nici nu stiam denumirea. Sincer, am crezut ca nu stiu eu sa ingrijesc planta sa-mi faca  buchete frumoase de broccoli. Aici vedeti diferenta: http://www.rvgoddess.com/FOOD/INGREDIENTS/Broccoli_Broccolini_Brocoli_Rabe.aspx . Cert este ca are o savoare deosebita, cultivat in gradina proprie. Noi ne-am indragostit de aceasta verde si sanatoasa leguma. Din pana de timp, am renuntat la radacinoase, asa s-a nascut o noua reteta de supa ,, Made by Miha'' :d

Ingrediente

  • 500 gr broccoli rabe
  • 500 gr piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 gogosar
  • 50 ml ulei masline
  • iaurt grecesc sau smantana
  • 1 varf praf turmeric
  • lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1.  Se spala si se curata legumele.
  2. Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor.
  3. Adaugati gogosarul taiat cuburi mai mari.
  4. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste impreuna cu legumele.
  5. Se pun 2 l apa calda. Sarati.
  6. Adaugati si cartofii taiati cuburi.
  7. Fierbeti 15-20 minute. Sarati.
  8. Taiati tijele de broccoli mai marunt.
  9. In cazul in care carnea si cartofii sunt patrunse, se adauga broccoli .
  10. Se dilueaza iaurtul sau smantana (amestecate cu turmeric) cu zeama calda si se adauga la supa.
  11. Piparati si acriti dupa gust cu zeama de lamaie.
  12. Gustati si sarati daca mai este nevoie.   

                Pofta Buna !!!!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu broccoli japonez si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de fasole

Postat de oanapl

Supa crema de fasole

Pui fasolea la înmuiat pentru minim 12 ore (preferabil peste noapte). O pui la fiert și schimbi apa de 2-3 ori și o clătești bine, apoi o pui la fiert în apă cu o linguriță...

Citeste continuarea

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

Postat de RODIMUR

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

Se curăță rădăcinoasele (morcovul, pătrunjelul și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert, la foc mediu, cu 3 litri de apă. Când se formează spumă, se adună și se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2016, 15:45
Yamyyy, arata super bine ciorbita ta!
la 10.12.2016, 15:55
Brocoloase nu.......)
la 10.12.2016, 16:06
Lasa Cleme ca tie-ti strecor zama ))
la 10.12.2016, 16:36
Ce bine arată!
la 10.12.2016, 18:18
Toate bune și frumoase până la broccoli

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking