Supa cu broccoli japonez si piept de pui

Postat de mihaelar63 in Supe
10 Dec 2016 | 8341 vizualizari
Supa cu broccoli japonez si piept de pui

 Am preparat aceasta supa cu ultimele broccoli rabe. Se mai numeste si broccoli japonez.  Pana nu a intrebat o Bucatarasa din Italia daca aici se gaseste asa ceva, nici nu stiam denumirea. Sincer, am crezut ca nu stiu eu sa ingrijesc planta sa-mi faca  buchete frumoase de broccoli. Aici vedeti diferenta: http://www.rvgoddess.com/FOOD/INGREDIENTS/Broccoli_Broccolini_Brocoli_Rabe.aspx . Cert este ca are o savoare deosebita, cultivat in gradina proprie. Noi ne-am indragostit de aceasta verde si sanatoasa leguma. Din pana de timp, am renuntat la radacinoase, asa s-a nascut o noua reteta de supa ,, Made by Miha'' :d

Ingrediente

  • 500 gr broccoli rabe
  • 500 gr piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 gogosar
  • 50 ml ulei masline
  • iaurt grecesc sau smantana
  • 1 varf praf turmeric
  • lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1.  Se spala si se curata legumele.
  2. Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc usor.
  3. Adaugati gogosarul taiat cuburi mai mari.
  4. Pieptul de pui se taie fasii si se caleste impreuna cu legumele.
  5. Se pun 2 l apa calda. Sarati.
  6. Adaugati si cartofii taiati cuburi.
  7. Fierbeti 15-20 minute. Sarati.
  8. Taiati tijele de broccoli mai marunt.
  9. In cazul in care carnea si cartofii sunt patrunse, se adauga broccoli .
  10. Se dilueaza iaurtul sau smantana (amestecate cu turmeric) cu zeama calda si se adauga la supa.
  11. Piparati si acriti dupa gust cu zeama de lamaie.
  12. Gustati si sarati daca mai este nevoie.   

                Pofta Buna !!!!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu broccoli japonez si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de gaina cu taietei de casa (fara gluten)

Postat de privatelaura

Supa de gaina cu taietei de casa (fara gluten)

Găina de țară se porționează. Se spală, se pune la fiert, în apă rece. Radacinoasele se curăță, se spală. După primul clocot, se aruncă zeama de la carne, se adaugă apa...

Citeste continuarea

Supa-crema de ciuperci

Postat de Pungasa_Rogue

Supa-crema de ciuperci

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Se pune la calit intr-o craticioara cu 30 g de unt, doua linguri de ulei de masline si jumatate de lingurita de sare.  Se spala ciupercile si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2016, 15:45
Yamyyy, arata super bine ciorbita ta!
la 10.12.2016, 15:55
Brocoloase nu.......)
la 10.12.2016, 16:06
Lasa Cleme ca tie-ti strecor zama ))
la 10.12.2016, 16:36
Ce bine arată!
la 10.12.2016, 18:18
Toate bune și frumoase până la broccoli

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking