Supa cu legume si galuste de carne

Postat de panacris in Supe
25 Oct 2012 | 7293 vizualizari

O supa fierbinte, oricand e binevenita!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 25.10.2012, 14:29
prima servita
la 25.10.2012, 14:30
o bunatate, chiar ca oricand binevenita
la 25.10.2012, 14:42
la 25.10.2012, 14:53
un fel de ciorba de perisoare foarte buna
la 25.10.2012, 14:54
ce supica buna!
la 25.10.2012, 14:55
buna supa
la 25.10.2012, 15:11
Multumesc ptr aprecieri!
la 25.10.2012, 15:12
Da Dia, dar tocmai am avut discutii in birou ca ciorba e acra si supa e dulce Le-,a spus ca la noi in Ardeal, ciorba e dulce fara bors Si sa vezi ce discutie, de jumate de ora a a fost pe tema asta
la 25.10.2012, 15:22

asa e si la noi...ciorba acra si supa dulce...
si la noi ciorbele se acresc mai rar cu bors.....mai mult cu rosii cu salcilat, zeama de varza, corcoduse...mie in schimb imi place borsul, dar din pacate il cumpar....cine imi spune o reteta buna de bors ???
la 25.10.2012, 15:28
buna
la 25.10.2012, 15:36
bun bun
la 25.10.2012, 15:41
Alina, Ina are un bors de peste de mananci monitorul de pofta! )
la 25.10.2012, 15:44
Cel mai corect cred ca este "Bors de/cu ...." pentru cele acrite cu bors si "Ciorba de/cu ...." pentru cele dulci sau acrite cu altceva!
la 25.10.2012, 15:47
Mereu le nimereşti bune Cristina
la 25.10.2012, 17:57
buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking