Supa cu legume si galuste de carne
Postat de panacris in Supe 25 Oct 2012 | 7293 vizualizari
O supa fierbinte, oricand e binevenita!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 25.10.2012, 14:29
prima servita
la 25.10.2012, 14:30
o bunatate, chiar ca oricand binevenita
la 25.10.2012, 14:53
un fel de ciorba de perisoare foarte buna
la 25.10.2012, 14:54
ce supica buna!
la 25.10.2012, 14:55
buna supa
la 25.10.2012, 15:11
Multumesc ptr aprecieri!
la 25.10.2012, 15:12
Da Dia, dar tocmai am avut discutii in birou ca ciorba e acra si supa e dulce Le-,a spus ca la noi in Ardeal, ciorba e dulce fara bors Si sa vezi ce discutie, de jumate de ora a a fost pe tema asta
la 25.10.2012, 15:22
asa e si la noi...ciorba acra si supa dulce...
si la noi ciorbele se acresc mai rar cu bors.....mai mult cu rosii cu salcilat, zeama de varza, corcoduse...mie in schimb imi place borsul, dar din pacate il cumpar....cine imi spune o reteta buna de bors ???
la 25.10.2012, 15:28
buna
la 25.10.2012, 15:36
bun bun
la 25.10.2012, 15:41
Alina, Ina are un bors de peste de mananci monitorul de pofta! )
la 25.10.2012, 15:44
Cel mai corect cred ca este "Bors de/cu ...." pentru cele acrite cu bors si "Ciorba de/cu ...." pentru cele dulci sau acrite cu altceva!
la 25.10.2012, 15:47
Mereu le nimereşti bune Cristina
la 25.10.2012, 17:57
buna
COMENTEAZA