Supa cu tagliolini

Postat de Valclaudia in Supe
1 Sep 2013 | 5121 vizualizari

cu taitei foarte fini, mai exact. Pe care eu nu-i las deloc la fiert, adunci cand ii adaug in oala am si stins focul la mancare.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 01.09.2013, 18:16
Arata foarte bine
la 01.09.2013, 18:17
ce foame am
la 01.09.2013, 18:21
Ce frumos arata!
Te imbie s-o mananci
la 01.09.2013, 18:24
la 01.09.2013, 18:26
Ce buna supica si sanatoasa!
la 01.09.2013, 18:30
la 01.09.2013, 18:30
delicios arata
la 01.09.2013, 18:31
Ce buna-i!
la 01.09.2013, 18:42
la 01.09.2013, 18:45
Ce bine arata asa colorata..
la 01.09.2013, 19:12
la 01.09.2013, 20:01
Ce colorata este si buna trebuie sa fi fost!:-nd
la 01.09.2013, 20:44
Supa asta o mananci mai intai cu ochii pt ca e inca vara la tine in farfurie si buna de tot cu legume din propria gradina

Asa sa faci cu taieteii! Bravo! Eu fideaua nici n-o pun in supa care ramane pe a doua zi ca mi se pare ca o baloseste , o fierb in putina zeama in ziua si o adaug in fiecare farfurie.
la 01.09.2013, 20:56
la 01.09.2013, 22:03
cat de bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking