Supa de bibilica cu fulgi de ou

Postat de katty in Supe
3 Mar 2021 | 2632 vizualizari

Daca nu ati mancat pana acum bibilica, eu zic sa achizionati cand aveti ocazia una, caci este cea mai dulce pasare domestica pe care am mancat-o pana acum, desi initial, prin coloratia pielii, usor inchisa la culoare nu mi-a spus absolut nimic. Bibilica, denumita si gaina cu margaritare, gaina de mare,pichere, pichie, picura, cata,in functie de zona geografica, originara de pe continentul african, au pene negre cenusii impestritate cu alb si cel mai important sunt monogame.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 03.03.2021, 11:59
Buna!
la 03.03.2021, 14:50
yammy
la 03.03.2021, 15:06
la 03.03.2021, 17:23
la 03.03.2021, 21:03
Ce bine arata!
la 03.03.2021, 21:05
N-am gustat carne de bibilica!
la 03.03.2021, 22:30
E foarteee bunăă! Am o sursă, achiziționez cam de 3 ori pe an! recomand cu incredere https://www.facebook.com/tarancuta.dinromania
la 04.03.2021, 00:43
De multisor nu am mancat carne de bibilica !!! Soacramea avea acum ceva ani . Si in copilarie aveam acasa . Intr-adevar este cu gust delicios si supa nu este grasa deloc !!!
la 07.03.2021, 20:13
N-am mâncat niciodată. Chiar mi-ai făcut poftă și o să achiziționez când voi avea ocazia. Arată tare bine supa ta.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking