Supa de bibilica cu fulgi de ou

Postat de katty in Supe
3 Mar 2021 | 2627 vizualizari
Supa de bibilica cu fulgi de ou

Daca nu ati mancat pana acum bibilica, eu zic sa achizionati cand aveti ocazia una, caci este cea mai dulce pasare domestica pe care am mancat-o pana acum, desi initial, prin coloratia pielii, usor inchisa la culoare nu mi-a spus absolut nimic. Bibilica, denumita si gaina cu margaritare, gaina de mare,pichere, pichie, picura, cata,in functie de zona geografica, originara de pe continentul african, au pene negre cenusii impestritate cu alb si cel mai important sunt monogame.

Ingrediente

  • o bucata carne cu os(spate)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • piper boabe
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • 1 ou
  • faina cate grame are oul
  • 1-2 linguri apa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam carnea bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam cat este nevoie, adaugam piperul boabe si foile de dafin si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Adaugam legumele curatate si taiate in bucati mari.Adaugam putina sare. Fierbem la foc mic pana legumele sunt  moi, Strecuram zeama si pastram in supa legumele care ne plac. Completam cu apa cat este nevoie si potrivim de sare. Punem oul intr-o cana si il cantarim. Adaugam tot atata faina si amestecam bine cu o furculita. Adaugam 1-2 linguri apa rece astfel incat compozitia sa curga dar sa nu fie foarte moale. Punem compozitia intr-o punga. Taiem un capat si turnam in fir subtire. Lasam sa fiarba 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bibilica cu fulgi de ou" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa crema de spanac

Postat de oanapl

Supa crema de spanac

Se spală și se curăță legumele. Ceapa se taie julien, dovlecelul, morcovul, usturoiul, țelina, pătrunjelul și păstârnacul se taie felii, iar cartofii se taie cubulețe. Se pun...

Citeste continuarea

Supa de legume

Postat de mirela0911

Supa de legume

Se spala carnea si se taie in cubulete. Se pune o craticioara cu apa la fiert. Cand clocoteste apa, se pune carnea si se lasa cca 1 minut la oparit. Se scoate carnea si se pune intr-o oala de 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2021, 11:59
Buna!
la 03.03.2021, 14:50
yammy
la 03.03.2021, 15:06
la 03.03.2021, 17:23
la 03.03.2021, 21:03
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking