Ingrediente
- 2 ,5 apa
- 200 gr morcov
- 150 gr pastarnsc si patrunjel
- 200 gr telina
- 1 ceapa mai mare
- 250 gr paste d'oro
- 6 linguri pasta tomata regal
- sare
- 2 linguri ulei
- piper
- 1 lingurita delicat
- putin cimbru
- 1 foaie dafin
- 1 lingura zahar
Mod de preparare
Zarzavatul se curata, se spala si se feliaza in doua sau patru , ceapa se curata se spala apoi impreuna cu zarzavatul.
Se pune in apa intr-o oala de trei litri si se lasa sa fiarba 25 minute.
Se scoate zarzavatul apoi se potriveste de sare, piper si vegeta se adauga foaia de dafin , cimbrul si pasta de bulion diluata in 500 ml apa calda,zaharul si se lasa sa mai fiarba 10 minute.
Se adauga 2 linguri ulei si pastele si se mai lasa la fiert 12 minute .Se asezoneaza cu frunze patrunjel.
Pofta buna sa fie si sa va fie de folos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|