Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)

Postat de babi5 in Supe
3 Dec 2014 | 2788 vizualizari
Supa de bulion cu paste  d'oro din porumb ( de post)

Bunaaaa , ieftina si usor de preparat O recomand cu drag cu siguranta o sa va placa.

Ingrediente

  • 2 ,5 apa
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnsc si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 1 ceapa mai mare
  • 250 gr paste d'oro
  • 6 linguri pasta tomata regal
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 1 lingurita delicat
  • putin cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se feliaza  in doua sau patru , ceapa se curata se spala apoi impreuna cu zarzavatul.

Se pune in apa intr-o oala de trei litri si se lasa sa fiarba 25 minute.

Se scoate zarzavatul apoi se potriveste de sare, piper si vegeta se adauga foaia de dafin , cimbrul si pasta de bulion diluata in 500 ml apa calda,zaharul si se  lasa sa mai fiarba  10 minute.

Se adauga 2 linguri ulei si pastele si se mai lasa la fiert 12 minute .Se asezoneaza cu frunze patrunjel.

Pofta buna sa fie si  sa va fie de folos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu paste d'oro din porumb ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa de legume cu taietei de casa- Philips Multicooker

Postat de Oana

Supa de legume cu taietei de casa- Philips Multicooker

Am pregatit mai intai taieteii dupa reteta de aici  . Daca nu aveti masina de taietei amestecati oul batut cu sare si faina si framantati usor un aluat pe care il intindeti apoi cu sucitorul...

Citeste continuarea

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Postat de Pungasa_Rogue

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Sira de rata se portioneaza, se spala si se fierbe la foc mic pentru 30 de minute in circa 2,5 l apa cu putina sare in oala sub presiune. Dupa trecerea acestui interval de timp, se lasa oala sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2014, 16:04
buna
la 03.12.2014, 16:07
Buna idee
la 03.12.2014, 16:14
Bya Ralu multumesc
la 03.12.2014, 16:16
Mihaela63 imi tot trimite Olimpia mea tot felul de paste, si astea le-am gasit printre altele si le-am facut la mosii mei evident si pentru mine multumesc
la 03.12.2014, 16:27

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking