Supa de fasole galbena cu kaiser

Postat de ela in Supe
15 Dec 2010 | 6554 vizualizari
Supa de fasole galbena cu kaiser

musafirii din seara aceasta au mancat si au fost incantati.....au spus ca a fost foarte buna....

Ingrediente

  • 800gr fasole galbena,
  • 400gr cartofi,
  • 150gr kaizer,
  • 2linguri faina,
  • 2morcovi,
  • 3fire ceapa verde,
  • 1catel de usturoi,
  • smantana,
  • patrunlel,marar,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Pui o oala cu apa pe foc si cand incepe sa fiarba pui fasolea taiata bucati mai mici,morcovii curatati si taiati rondele,cartofii curatati si taiati cubulete si lasi sa fiarba 30minute,pana se inmoaie legumele.

Separat,intr-o cratita,pui putin ulei in care prajesti cateva minute kaizerul taiat fasii.Scoti kaizerul si il pui in supa.In uleiul ramas de la prajit,pui ceapa verde tocata marunt si o calesti un minut,apoi adaugi faina,amesteci bine si lasi inca un minut pe foc,apoi torni in supa si mai lasi la fiert 10minute.Sarezi si piperezi dupa gust.Stingi focul si presari deasupra patrunjel si marar tocat.Servesti cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole galbena cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa Crema de Conopida (Reteta Video)

Postat de Ina75

Supa Crema de Conopida (Reteta Video)

Pregatim a­ragazul si­ o oala in­ care vom ­fierbe leg­umele. Pun­em in oala­ laptele si conopida­. Adaugam sm­antana lic­hida si ap­a, pana...

Citeste continuarea

Supa din ciocanele de pui, cu taitei

Postat de RODIMUR

Supa din ciocanele de pui, cu taitei

Se curăță ciocănelele de pielea groasă de la bază și de tuleie, se spală bine în mai multe ape, după care se pun la fiert, la foc iute, într-o oală cu 4 litri de apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2010, 00:10
ela ce nebunie de culoriiiiiiiiii si prima(doar mai stigat nu ?)
la 16.12.2010, 00:11
hai ca astept si felu doi sau macar deset daca nu
la 16.12.2010, 00:15
Nadina,vine felul doi,imediat
la 16.12.2010, 00:18
yummy... eu pap toate legumele
la 16.12.2010, 00:37
Ionix

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking