Supa de hribi (Грибная юшка)
Postat de Ksenya in Mancaruri de post 28 Mar 2014 | 10449 vizualizari
Aceasta reteta am adus-o din Bukovel cand am fost la ski,este o reteta traditionala ucraineasca.In toate restaurantele pana si pe partie se poate servi aceasta supa.
Este ideala pentru cei care tin post .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 28.03.2014, 20:44
Excelenta supa
la 28.03.2014, 22:25
Arata excelent!
la 29.03.2014, 07:25
Foarte interesanta,trebuie sa o incerc
la 29.03.2014, 11:00
În loc de hribe, nu putem folosi champignon????
la 29.03.2014, 13:00
Panacris ,n-am facut cu champignion,dar se poate incerca pana la sezonul hribilor,desi am o banuiala ca gusltul va fi diferit .
Astept sa-mi zici cum ti-a iesit.
la 29.03.2014, 13:23
mmm ce bine arata!!
la 25.04.2016, 17:33
Ce deliciu Eu acum o vad :"> Merge la favorite !!!
la 03.10.2017, 23:55
O bunatate e supa asta! Am facut-o de 2 ori: o data numai cu hribi (congelati si importati din Bielorus) si o data cu ciuperci amestecate de padure, proaspat culese. Desi la varianta "numai hribi", ne-a facut tata si "pampushki", varianta "amestec proaspat" ne-a parut mult mai savuroasa... Bine-nteles ca ambele cu "smetanocika"... miaaaam!
COMENTEAZA