Supa de legume pasate, cu ceapa rosie si crutoane

Postat de RODIMUR in Supe
22 Noi 2017 | 4087 vizualizari

Este o supă foarte ușoară, chiar aproape dietetică, pe care o prepar mai ales în zilele de post. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 3 litri de supă și am pregătit crutoane din 10 felii de pâine toast.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 22.11.2017, 23:11
Niste crutoane va rog.....
la 22.11.2017, 23:17
Cu mare bucurie, Clementina! Am făcut destule...
la 22.11.2017, 23:19
Sa fie foarte crocante.....
la 22.11.2017, 23:20
la 22.11.2017, 23:21
Așa sunt, crocante... Se și vede...
la 22.11.2017, 23:22
Mulțumesc frumos, Motănel!
la 23.11.2017, 06:35
Foarte buna!
la 23.11.2017, 06:55
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 23.11.2017, 08:18
la 23.11.2017, 08:40
Imi place si mie cu crutoane!
la 23.11.2017, 08:43
interesanta reteta
la 23.11.2017, 10:03
Așa este, Mirela, crutoanele dau un gust foarte bun supei, dar trebuie puse în farfurie pe măsură ce mănânci. Altminteri se înmoaie și nu mai sunt crocante...
la 23.11.2017, 21:23
la 23.11.2017, 21:56
Mulțumesc frumos, Cris!
la 24.11.2017, 12:50
Yammi!!! Foarte bună, cu crutoane și ceapă roșie !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking