Supa de linte cu coriandru, menta si chilli

Postat de Ina in Retete Delikat
14 Iul 2018 | 2354 vizualizari
Supa de linte cu coriandru, menta si chilli

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". O supa delicioasa ce poate fi servita si in zilele de post.

Ingrediente

  • 400 g linte
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras, rosu
  • 200 ml bulion de casa
  • chilli Delikat
  • piper Delikat
  • sare
  • chimion
  • coriandru
  • frunze proaspete de menta

Mod de preparare

Punem lintea in apa calduta si o lasam asa pentru o ora.

Tocam ceapa, ardeiul si morcovul, pe care le punem la calit in 1-2 linguri cu ulei de masline. Avand grija ca legumele sa nu se arda, adaugam in oala in care se calesc apa fierbinte si lasam totul la fiert.

Cand ceapa este fiarta, adaugam lintea scursa de apa in care a stat. Lasam sa fiarba pana se desface lintea bine si scade lichidul. Adaugam bulionul si condimentam cu sare, piper, chimion, coriandru si chilli. 

Pasam amestecul de legume impreuna cu frunze proaspete de menta.

Servim fierbinte, alaturi de crutoane sau felii de lipie coapta pe tigaie. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte cu coriandru, menta si chilli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de ciuperci brune

Postat de Constelatialeu

Tocana de ciuperci brune

Ciupercile le-am spalat de eventualele impuritati, apoi le-am taiat in bucati mai mari. Am asezat pe foc un tuciulet, am pus untul. Separat am taiat ceapa marunt si apoi am adaugat-o peste...

Citeste continuarea

Vinete cu carne in stil chinezesc

Postat de Ksenya

Vinete cu carne in stil chinezesc

Spalam vanata, apoi taiem felii nu mai groase de 5 mm, insa nu taiati vanata pana la sfarsit. Presarati vanata cu sare si lasati-o pentru 30 min.  Tot pentru 30 minute lasam si umplutura,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2018, 22:08
Sigur e tare buna!
la 14.07.2018, 22:31
la 14.07.2018, 23:15
Xana, am descoperit-o in meniul zilei la un restaurant. Tare mult mi-a placut Azi am cautat reteta pe net si am preparat-o si eu Cand a auzit de coriandru si chimion, soacra-mea n-a vrut s-o guste, dar Costel a cerut doua portii ))
la 14.07.2018, 23:35
Vreau si eu o porție!
la 15.07.2018, 01:25

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking