Supa de linte verde cu rosii si arome indiene
Postat de mitinita in Supe 23 Sep 2014 | 5983 vizualizari
O supa simpla si placut aromata. Amestecul exotic de la Kotanyi contine:sare de mare,curcuma,negrilica,mango,chili,trifoi si ghimbir.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 23.09.2014, 09:21
Ai deschis robinetul de retete?
la 23.09.2014, 09:22
Ce-i negrilica aia?
la 23.09.2014, 09:25
o supa pe placul meu , imi place lintea si imi place ca nu ai mai pus-o la inmuiat ...( eu inainte sa o fac o tot tineam la inmuiat , dar daca merge si asa atunci asa o sa o fac de acum inainte )
la 23.09.2014, 09:34
Cleme, gata pe ziua de azi
la 23.09.2014, 09:34
Negrilica sunt niste seminte negre, parca de la ceapa
la 23.09.2014, 09:34
Anca, eu nu inmoi niciodata lintea, fierbe repede
la 23.09.2014, 09:36
Pai eu n-am vazut ca ceapa sa aiba seminte negre,poate e o ceapa speciala...
la 23.09.2014, 09:41
in bucataria indiana se folosesc semintele astea, seamana cu susanul negru, dar au o aroma speciala
la 23.09.2014, 09:55
Altă reţetă ferită de carne
e bună pentru mâine, că-i zi de post.
la 23.09.2014, 10:03
Vai, ce bine arata si ce de arome!! O trec sa favorite, sa o incerc si eu! am o punga d elinte prin camara de nu stiu cand...
la 23.09.2014, 10:13
Buna!
la 23.09.2014, 11:22
buna!!
COMENTEAZA