Supa de naut cu paste si spanac

Postat de ianculubita in Supe
13 Apr 2018 | 2913 vizualizari
Supa de naut cu paste si spanac

Va recomand aceasta supa, este gustoasa, se pregateste foarte repede si se potriveste chiar si in anumite cazuri de regim

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1/2lingurita rozmarin uscat sau o crenguta verde
  • 500 g spanac proaspat sau 250g congelat
  • 1 cutie cu naut
  • 1,5 l supa concentrata de vita
  • 120 g paste mici
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri parmezan ras

Mod de preparare

In vasul cu ulei se caleste ceapa, se adauga apoi usturoiul zdrobit, maghiran, rozmarin, dupa 2min. se adauga spanacul (eu am folosit congelat), dupa 5 min. se adauga nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita si se lasa pe foc 10 min.

Dupa acest timp se adauga pastele, se lasa la fiert conform instructiunilor pentru paste, amestecand, iar la final se potriveste de gust cu sare si piper.

Se pune supa in boluri cu parmezan deasupra si se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut cu paste si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de spanac

Postat de katty

Supa crema de spanac

Curatam morcovul si ceapa verde. Taiem morcovul in cubulete mici, iar ceapa marunt, separat partea verde de cea alba. In uleiul incins intr-o  oala punem morcovul si un praf de sare....

Citeste continuarea

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

Postat de Ksenya

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

  Leurda si urzicile se aleg de impuritati si se spala in mai multe ape, se pun intr-o sita la scurs. Intr-o cratita adaugam 2 litri apa si putina sare si cand apa clocoteste, blansam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2018, 11:15
Foarte buna!
la 13.04.2018, 11:44
la 13.04.2018, 16:23
la 13.04.2018, 19:29
la 14.04.2018, 09:02
Interesanta!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking