Supa de portocale cu cocos

Postat de Roda in Supe
17 Mai 2009 | 4537 vizualizari

Este o reteta adusa de mine din Grecia.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 18.05.2009, 22:26
Oare tuica de anason merge inlocuita cu altceva?
Nu gasesc aici asa ceva, sunt sigura.
Daca nu pun , e bai?
Si, as mai intreba, merge cu carne de pui??sau peste afumat, ca tot am niste somon afumat feliat in frigider.
Nu pre-ami place mie combinatia vita-porc, nu-s de ce, prefer ori porc ori vita, dar nu amestecate.
la 18.05.2009, 23:02
Desigur, daca vrei foloseste carne de pui tocata sau de curca.In loc de ouzo , poti folosi lichior de anason.Nu am preparat supa aceasta cu peste, dar incearca cu somon sa vezi ce gust va avea .
la 19.05.2009, 18:28
Multumesc ptr raspuns!
Mi-am procurat cele necesare, raman la reteta originala, si in fct de gust, ulterior voi decide daca merita ceva schimbat la ea, in fct si de propriile-mi preferinte...
la 19.05.2009, 21:06
Gata supa mea!
E cu siguranta genul de mancare pe care o urasti, sau o iubesti!
Eu pregatesc des astfel de combinatii, preferatul meu e ananasul totusi, si sunt deci obisnuita cu gustul dulce acrisor.
Am urmat reteta originala, si a iesit super buna, doar ca am scapat cam multa sare, si prin urmare a iesit cam sarata...imi pare rau, i-as fi dat si copilului, insa zic pas de data asta.
Mi se pare si f satioasa, insa cum gustul e ...-da dependenta , zic eu- pe placul meu, parca as mai manca un bol...
sunt curioasa cate calorii are un bol cu supa, cat mai multe sper.
Multumesc ptr reteta, Roda
I

Oare as putea sa o .."desarez" cumva??
la 20.05.2009, 11:15
Ma bucur ca ai preparat-o.Mi-ar fi placut sa fotografiezi preparatul si sa-l postezi.Cu desaratul este problema.O supa obisnuita e si,plu de desarat, adaugi un cartof si gata.Aici, eventual adaugi cateva rondele de portocala ,poate iau din sare.Nu am precizat cantitatea de sare, tocmai pentru nca se pune dupa gust.
la 22.05.2009, 03:17
Pana la urma am mancat-o asa sarata cum a iesit, sotul a mancat mai mult decat mine, ptr ca ce mie mi se pare fff sarat, lui i se pare perfect condimentat.
Oricum a stat 30 minute sa recunoasca gustul...pana la urma l-am ajutat tot eu.
Data viitoare o fac cu somon afumat, ca asta nu imi lipseste din casa.
As fi vrut sa pun si o poza, dar nu stiu cum.Am facut cateva poze, nu a iesit cine stie ce, probabil unde si bolul nu arata prea artistic, data viitoare pregatesc un cadru pe masura, si arat ce a iesit...

astazi poate fac supa de linte cu pastrav, cred ca nu ma mai opresc

Mii de multumiri
la 22.05.2009, 08:45
Luciana, fa si tu cinste cu o poza sa o atasam retetei: [email protected]. mercic
la 22.05.2009, 20:31
Iertareeee!Am incurcat borcanele, nu la supa facusem eu poza, ci la pastele cu somon ale copilului,pe care le-am pregatit cam in acelasi timp cu supa, de aceea probabil aveam impresia ca supei ii facusem poza!
la 03.08.2009, 23:07
In sfarsit, intre doua plecari in delegatie, am reusit sa prepar si eu aceasta supa.Mersi ,Roda, pentru reteta.Mi-a iesit extraordinar.Este o supa selecta, nu o gasesti in orice restaurant.Sincera sa fiu, nu am mai mancat asa ceva niciodata.
la 03.08.2009, 23:56
Magda, o poza ai?
la 04.08.2009, 09:41
Din pacate, nu.Nu sunt o gospodina consecventa.Natura serviciului meu nu-mi permite acest lucru.Am stocat multe din retetele de pe acest site si, in functie de timpul disponibil, gatesc, fara a face poze.Imi pare rau.
la 18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking