Ingrediente
- 270 grame taitei Udon
- 4 pulpe de pui cu piele
- 2 linguri sos Teryaki
- 130 de grame miso alba (pasta din soia fermentata)
- 200 grame ciuperci Shiitake proaspete
- 1 fir de ceapa
Mod de preparare
Carnea se marineaza in sosul Teryaki 30 de minute la temperatura camerei.
Intre timp, se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se adauga pasta miso intr-o oala, impreuna cu 1.5 litri apa si ciupercile Shiitake. Se fierb la foc mic spre mediu cateva minute.
Se incalzeste o tigaie grill la foc mare si se frig bucatile de carne cateva minute pe parte, in functie de marime, pana sunt gatite complet. Se lasa la odihnit 5 minute sub folie de aluminiu.
Se asaza taiteii in farfurii, se toarna supa deasupra, apoi se asaza felii groase de carne in supa. Se presara cu rondele de ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui asiatica cu miso, taitei Udon si pulpe de pui la gratar, marinate in sos Teryaki" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|