Supa de pui cu morcovi si gulii la Philips Multicooker

Postat de honeyadry in Supe
13 Dec 2014 | 3677 vizualizari
Supa de pui cu morcovi si gulii la Philips Multicooker

Am gatit pentru prima data aceasta supa la aparatul Philips Multicooker. Este foarte usor de preparat si foarte buna. Merita incercata!

Ingrediente

  • o pulpa de pui
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • doi morcovi
  • Paste scoici mici
  • 1/2 pahar de smantana
  • sare
  • piper
  • delikat de legume
  • 1/2 de legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Se pune pulpa de pui in oala, intr-un litru de apa cu sare si se lasa la fiert timp de 1/2 de ora pe programul Boil.

Intre timp se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si gulia. Se spala, iar morcovii, patrunjelul si gulia se razuiesc. Dupa ce pulpa a fiert, se scoate din oala, apa in care a fiert se arunca. Se pun 3 litri de apa in oala, se adauga ceapa si legumele razuite si se lasa la fiert inca 30 de minute tot pe programul Boil, cu capacul inchis.

Pulpa de pui se dezoseaza si se taie in bucati mici.

Inainte cu zece minute de terminarea programului, se adauga pastele si carnea. Se lasa la fiert fara capac.

Se ia din oala o cana de supa, in care se adauga smantana, amestecandu-se repede pentru a nu se "branzi" smantana. Se adauga smantana omogenizata cu putina supa in oala, se amesteca bine si se pune patrunjelul tocat marunt. Se lasa la fiert pana la terminarea programului.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu morcovi si gulii la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de Cullen Skink, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World

Iata cum se prepara reteta Skink Cullen, supa traditionala scotiana de peste - Nr. 27 din Top Best Soups in the World Daca aveti deja piure ramas, puteti sa-l folositi cu succes.Daca nu, atunci...

Citeste continuarea

Supa de pui cu galuste imperiale

Postat de Dya

Supa de pui cu galuste imperiale

Curatam copanelele si pipotele si le punem la fiert in 4 l de apa de rece. Adunam spuma ce se formeaza pe parcurs si cand sunt pe jumatate fierte adaugam legumele tocate/feliate. Le lasam sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.12.2014, 16:22
la 14.12.2014, 18:41
multumesc pentru incurajari MotanLaOale
la 17.12.2014, 08:15
la 17.12.2014, 10:35

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking