Supa de pui cu taitei

Postat de ela in Supe
22 Feb 2011 | 7598 vizualizari
Supa de pui cu taitei

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui de casa,
  • 1 ceapa,
  • 2 cartofi,
  • 2 felii gulie,
  • putin pastarnac,
  • 3 morcovi,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta de pui,
  • taitei,
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Curatam legumele si le punem intr-o oala cu apa,impreuna cu pulpele de pui.Cand incepe apa sa fiarba,condimentam dupa gust si lasam pe foc vreo 30-40minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de supa ungureasca de pui Husleves nr.24. din top Best soups in the World. Gaina o fasonam si o punem intr-o oala la fiert cu apa, eliminam orice spuma formata....

Citeste continuarea

Supa din rasol de pui, cu taitei lati

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de pui, cu taitei lati

Copănelele se spală, se curăță și se fasonează, după care se pun la fiert, cu 4 litri de apă. Când se formează spumă, se culege și se aruncă. Se completează cu apă caldă,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2011, 01:00
Imi place,vreau 2 portii
la 22.02.2011, 01:08
si mie tare imi place,dar mananc cam rar in ultimul timp
la 22.02.2011, 01:40
Sunt convinsa ca esti o bucatareasa desavarsita, ca mancarea ta are un gust exceptional si ca nu e nevoie sa adaugi potentiatori de gust -vegeta- care sunt toxici si dauneaza organismului pe termen lung.
la 22.02.2011, 01:44
Laura,fara vegeta e cam fad totul,nici legumele nu mai au gustul care il aveau pe vremuri,mi-ar placea sa nu folosesc vegeta,dar uneori mai trebuie
la 22.02.2011, 02:41
foarte buna supica

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking