Ingrediente
- 1 borcan de sos Napoletano
- 1/2 borcan sos Basilico
- apa pentru fiert supa
- branza feta
- crutoane de paine
Mod de preparare
Cum va spuneam, am combinat doua sosuri, am adaugat apa si am lasat sa dea doar cateva clocote. Nu a fost nevoie sa adaug nici un fel de legume, pentru ca sosurile contin si ceapa, morcov, usturoi, patrunjel si busuioc. All in one.
Cand am oprit supa am adaugat putina miere de albine, pentru ca aceasta ia din aciditatea rosiilor.
Pentru crutoane am pregatit felii de paine, le-am stropit cu ulei de masline si le-am condimentat cu sare, piper si busuioc pe ambele parti, dupa care le-am pus la cuptor la rumenit.
Dupa ce painea s-a racit am taiat-o sub forma de crutoane. Am pregatit si branza, pe care am taiat-o in cubulete si am servit supa cu crutoane aromate de paine si branza feta.
Voi incerca si varianta cu rosii, dar mai la vara, cand se vor coace rosiile adevarate. :)
Pana atunci, serviti o portie, nu va sfiiti!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|