Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911 in Slow Cooker
31 Oct 2021 | 3219 vizualizari
Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot

Este o supa cu fara prea multe batai de cap, face treaba pentru tine acest minunat aparat, Crock Pot-ul. A iesit o supa tare buna, chit ca a fost fara carne.

Ingrediente

  • 3 lg ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 buc mica de telina
  • jumatate de ardei kapia
  • apa calduta
  • 250 g suc de rosii pasate (din cutie)
  • sare, piper dupa gust
  • 2 lg legume deshidratate
  • 250 g taitei lati
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se conecteaza aparatul la sursa de curent. Se seteaza pe programul High pentru 3 ore. Se pune uleiul in vasul aparatului si se acopera cu capacul.

Se curata ceapa si se taie marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari. Se curata si telina iar ardeiul kapia se taie in fasii.

Se pune ceapa peste ulei si se amesteca. Se lasa 10 minute dupa care se pune morcovul, telina si ardeiul. Se amesteca totul, se lasa impreuna cca 10 minute dupa care se toarna apa calduta, se adauga sare si piper dupa gust, se amestca si se pune capacul. Se lasa sa isi faca treaba.

Dupa ce au trecut 2 ore, se adauga sucul de rosii, se pun legumele deshidratate si se lasa mai departe sa fiarba.

Intre timp se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Inainte cu jumatate de ora se pun si taiteii, se mai potriveste gustul de sare daca este nevoie si se lasa pana la final.

Se serveste cu ardei iute alaturi, simpla sau cu smantana., garnisita cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taitei la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de privatelaura

Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Fleica nu trebuie sa fie foarte grasa si nici foarte groasa. Eu am crestat-o in zona in care mi s-a parut mai groasa. Am pus cateva rosii din conserva, rosii care aveau ulei de masline, si am...

Citeste continuarea

Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de timea

Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

Curatam si spalam legumle, fiecare dupa caz, la curatat ma refer. Tocam marunt ceapa si cele doua tipuri de ardei si le punem pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2021, 18:10
la 31.10.2021, 18:11
Buna!
la 31.10.2021, 18:27
Ce bună este!
la 31.10.2021, 19:19
Mai ai, ca vin la masa, imi place supa asta
la 31.10.2021, 20:05

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking