Supa de rosii, cu telemea si crutoane aromatizate

Postat de RODIMUR in Supe
26 Ian 2020 | 754 vizualizari

De mult timp voiam să fac o asemenea supă, dar am prins definitiv curaj atunci când am văzut într-un meniu o supă de roșii cu brânză, făcută de Irina. Pentru multe preparate eu prefer brânza telemea, sau cașcavalul, iar la această supă, câteva cubulețe de brânză sărată,  asemănătoare cu brânza feta, mi se pare ceva foarte gustos. La această supă am servit nu numai cubulețe de telemea, ci și crutoane aromatizate, pe care le-am preparat altfel decât de obicei: am prăjit feliile de pâine toast, le-am aromatizat și după ce s-au pătruns bine, le-am tăiat în crutoane. Aceste crutoane nu sunt rumenite pe toate fețele, dar sunt tare gustoase așa, aromatizate... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de supă.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 01.02.2020, 19:10
Mulțumesc frumos, Cristina!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking