Supa de vita cu hrisca -la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Supe
10 Feb 2015 | 7128 vizualizari

A venit timpul sa folosesc "jucaria": http://www.emag.ro/multicooker-philips-980-w-5-l-programe-automate-timer-alb-argintiu-hd3037-70/pd/DQS3JBBBM/. Sunt total multumita de prepararea igenica ,silentioasa la acest aparat. Multumesc Bucataras si Philips !!!!De mult timp mi-am pus ochii pe aceasta reteta de supa specifica din Belarus . Mi-am facut rost de hrisca si am trecut la treaba . Imi place mult gustul si imi place si mai mult faptul ca hrisca aduce mari beneficii sanatatii.Este usor de preparat , sanataoasa , consistenta si in acelasi timp light aceasta reteta .Va las sa descoperiti mai multe de aici : http://www.formula-as.ro/2009/873/medicina-naturii-44/hrisca-fagopyrum-esculentum-11230 si https://ierburiuitate.wordpress.com/2013/09/16/hrisca/

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 10.02.2015, 23:24
buna buna
la 10.02.2015, 23:25
ce bine arata
la 10.02.2015, 23:27
Ce bunatate! Cand vin pe la tine, ciorbe sa-mi faci, ca nu-mi mai trebuie altceva
la 10.02.2015, 23:37
Cu drag Meri . La ceaun inca
la 10.02.2015, 23:38
Ce buuuuuuna!!!! Hrisca nu-mi place...dar supa arata wowww! Tare bine gatesti scumpo!
la 10.02.2015, 23:39
Adina chiar am fost nemultumita de aspectul ce-l avea zeama , dar gustul este de milioane
la 10.02.2015, 23:42
colina, o substanta continuta din abundenta in boabele de hrisca, este un excelent tonic hepatic, care ajuta ficatul sa se regenereze si sa se "curete", dupa excesele de alcool si/sau de alimente cu toxicitate ridicata. Efectul de tonic al ficatului este atat de puternic, incat in Extremul Orient, mai ales in Japonia, Hrisca era un aliment nelipsit de la petreceri, pentru a-i ajuta pe cheflii sa... supravietuiasca exceselor bahice. De asemenea, in Ucraina si Rusia, hrisca este un aliment traditional, folosit in prepararea unor feluri de mancare la petreceri, ceea ce ar fi o posibila explicatie pentru rezistenta incredibila la consumul de bauturi alcoolice pe care multi reprezentanti ai acestor natii o au.)) .Dupa ce ammancat supa am fost in vizita si la insistente am servit 50 gr coniac . Oare din cauza la hrisca nu am simtit taria coniacului )
la 10.02.2015, 23:43
Multumesc Rux
probabil organismul tau ,, stie '' de ce nu -ti place
la 10.02.2015, 23:47
Probabil Mihaela...am alimente carora nu le suport nici gustul si nici mirosul... ...hrisca, semintele de pin....pe primul plan...apoi meiul...si mai sunt...
la 10.02.2015, 23:58
Mereu mi-au parut scumpe semintele de pin pentru a le achizitiona .In cele din urma dupa ce le-am gustat am fost foarte dezamagita . Meiul imi place . Nu pot ,, suporta '' coriandrul verde
la 11.02.2015, 00:00
Nici mie nu-mi place!
la 11.02.2015, 08:35
Buna!
la 11.02.2015, 09:08
Nu am papapt hrisca si nici nu stiam ca este buna pt ficat...azi am mai invatat cate ceva>
la 11.02.2015, 09:08
la 11.02.2015, 10:18
Ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking