Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

Postat de RODIMUR in Supe
25 Sep 2019 | 604 vizualizari

Fără vreun motiv anume, zilele trecute am vrut să fac o supă mai ”light”, ușoară, dar care să conțină și carne. M-am decis pentru aceasta de față, foarte gustoasă și nutritivă. Această supă se face relativ ușor și destul de repede, cel mai mult timp luându-l, cel puțin din punctul meu de vedere, perișoarele, pe care de obicei le fac mai mici, pentru că așa mi se pare mie mai drăguț... Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de supă.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 26.09.2019, 09:08
la 26.09.2019, 09:43
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 26.09.2019, 09:44
Îți mulțumesc mult, Lucy!
la 26.09.2019, 09:44
Mă bucur că-ți place, Mirela... Mulțumesc frumos!
la 26.09.2019, 15:58
la 26.09.2019, 16:45
Mimi,
la 26.09.2019, 20:02
la 26.09.2019, 20:48
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 27.09.2019, 20:51
Delicioasa, delicioasa ciorba de perisoare! As servi o portie calda!
la 27.09.2019, 21:20
Cu plăcere, Rocsi! Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking