Supa din carne de vitel, cu fidea

Postat de RODIMUR in Supe
18 Apr 2020 | 4959 vizualizari

Pentru cele trei zile de sărbători pascale, am ales să fac o supă ușoară și gustoasă, din carne de vițel, cu fidea (din care n-am mai mâncat de mult timp). Carnea de vițel necesită mult timp de fierbere, dar nu atât cât cea de vită. De aceea am cumpărat în mod special carne de vițel, nu numai pentru că fierbe mai ușor, dar și pentru că este mai fragedă și mai gustoasă. În plus, supa din carne de vită, sau de vițel este recomandată în multe afecțiuni digestive, mai ales astfel, preparată dietetic, fără prăjeli și fără grăsimi. Din ingredientele de mai sus am făcut o oală de 4 litri de supă.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 18.04.2020, 21:25
la 18.04.2020, 21:32
la 18.04.2020, 21:36
Pastreaza-mi si mie o portie pentru dupa Paste cand vom fi imbuibati de atata drob, sarmale si friptura!
la 18.04.2020, 21:58
Bună supa asta, chiar bună!
la 18.04.2020, 22:01
Pe placul meu!
la 18.04.2020, 22:11
la 18.04.2020, 22:20
Ce bunatate!
la 18.04.2020, 22:22
la 19.04.2020, 01:45
Mulțumesc frumos, Lau!
la 19.04.2020, 01:46
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 19.04.2020, 01:46
Bine, Katty! Cu plăcere...!
la 19.04.2020, 01:47
Îți mulțumesc mult, Merișor pentru apreciere!
la 19.04.2020, 01:48
Mă bucur, Madi că este pe gustul tău... Mulțumesc!
la 19.04.2020, 01:48
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 19.04.2020, 01:48
Mulțumesc frumos, Daniela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking