Supa italiana cu paste si chiftele

Postat de Satisfyyourcravings in Supe
2 Dec 2017 | 2581 vizualizari
Supa italiana cu paste si chiftele

Ingrediente

  • 3 linguri maghiran
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina
  • 2 linguri Parmezan ras
  • 1 cub concentrat de legume
  • 400 grame rosii in bulion
  • 250 grame carne tocata de vita
  • 1/2 lingurita de fulgi de chili
  • 100 grame Conchiglioni (paste)
  • 1 ciabatta

Mod de preparare

Se fierb 600 de ml de apa. 

Se toaca maghiranul (daca este proaspat), usturoiul, ceapa si telina. 

Se calesc usturoiul, telina si morcovul in 1 lingura de ulei de masline. 5 minute, la foc mediu. Se adauga apa fierbinte, cubul concentrat si rosiile tocate impreuna cu bulionul in care au fost conservate. Se lasa sa fiarba la foc mic. 

Intr-un bol, se amesteca 2/3 din maghiran cu 3/4 din parmezanul ras, fulgii de chili, sare, piper si carnea tocata de vita. Se modelaza in chiftele nu foarte mari.

Se adauga pastele in supa obtinuta anterior si se gatesc 12 minute. 

 Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Se gatesc chiftelele cateva minute, avand grija sa nu se sfarame. 

Se prajeste ciabatta, taiata in jumatate longitudinal, pe un gratar fierbinte, 5 minute. 

Se adauga chiftelele in supa cu 5 minute inainte ca aceasta sa fie gata. 

Se serveste cu restul de maghiran presarat deasupra,  parmezanul ras si ciabatta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa italiana cu paste si chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de fasole , mazare verde si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de fasole , mazare verde si smantana

Legumele se curata si se spala . Gogosarul si ceapa se taie cubulete . Morcovii se feliaza rondele . Carnatul se opareste cu apa fierbinte si se taie rondele  de 2-3 cm....

Citeste continuarea

Supa cu paste fainoase (inele)

Postat de Valclaudia

Supa cu paste fainoase (inele)

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece. Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu. Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2017, 14:22
Super!
la 02.12.2017, 14:36
bun
la 02.12.2017, 17:09
la 02.12.2017, 20:31
la 02.12.2017, 21:46
interesanta reteta!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking