Supa japoneza udon cu creveti

Postat de Sylvia in Supe
3 Mar 2015 | 8907 vizualizari

Taieteii udon sunt cunoscuti ca si japonezi desi multe informatii atesta ca acestia ar fi fost adusi din China. Sunt cele mai groase paste, variind de la 2 la 4 mm circumferinta, sunt facuti numai din apa si faina, au o consistenta aparte si sunt excelenti la gust deoarece au un aspect poros care absorb extraordinar de bine orice aroma. Sunt folositi atat in supe cat si sotati cu diverse legume si carnuri, cei mai adesea sunt intalniti in prefectura Hagawa din Japonia , sunt peste zece varietati din aceste paste , preparate in sute de retete. Desi par destul de consisitenti, avand un aport caloric de 353 calorii de paste seci, in realitate datorita faptului ca nu se consuma mai mult de 50 de grame si datorita faptului ca au un indice glicemic mai mic ( 58) si multe proteine, sunt chiar recomandate fiind o masa satioasa si care cu restul ingredintelor nu ajunge la 500 calorii.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 06.04.2015, 22:26
delicioasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking