Ingrediente
- 1 ceapa, tocata marunt
- 2 morcovi tocati cuburi
- 1 cana linte rosie
- 1 lingura pasta Harissa (pasta din ardei iuti)
- 1 1/2 lingurita pudra de cumin
- 1 1/2 lingurita pudra de coriandru
- 1 lingurita scortisoara pudra
- 2 1/2 cani supa de pui bio
- 1 lingura sirop de artar
- sucul de la 1 lamaie
- sare/piper
- iaurt bio degresat
- paprika afumata
- ulei de masline
Mod de preparare
Se incalzeste uleiul intr-o tigie si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga morcovii, cuminul, coriandrul si scortisoara si se soteaza 6-8 minute, pana cand legumele s-au inmuiat. Se adauga lintea, supa si Harissa.
Se gateste la foc min timp de 20 de minute.
Cu ajutorul unui blender se tranforma totul intr-o pasta si se adauga siropul de artar, sare/piper si sucul de lamaie.
Se serveste cu iaurt, paprika afumata si pudra de coriandru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa marocana picanta cu linte si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|