Ingrediente
- 1 morcov
- 1 cartof
- 1 tija apio
- 4 rosioare
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
- 2 linguri fasole alba din conserva
- 2 linguri fasole rosie din conserva
- 1/2 dovlecel
- 3 linguri fasole verde congelata
- 120 ml suc de rosii
- 1 foaie dafin
- sare si piper
- ½ lingurita oregano uscat
- 40 gr mini fusile
- 2 linguri ulei
- 600 ml cu apa fierbinte
Mod de preparare
-
Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min'
-
Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin
-
Adauga apoi cartoful taiat cubulete, apoi dovlecelul tot cubulete si 600 ml apa fierbinte
-
Lasa sa fiarba putin, adauga apoi fasolea verde, rosiile tocate si fasolea boabe din conserva.
-
La final pune sucul de rosii si cand legumele sunt fierte pune pastele mici si mai lasa-le cateva minute sa fiarba
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|