Ingrediente
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei kapia
- 2 tije telina Apio
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 1 conserva rosii
- 1 conserva fasole rosie
- 150 gr baby spanac
- 2 linguri risoni
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
- 2 foi de dafin
- parmezan ras pentru servit
Mod de preparare
Curatam legumele. Tocam ceapa, ardeiul, telina si morcovul cubulete si le punem in vasul aparatului slow cooker Crock Pot impreuna cu conserva de rosii cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca.
Pornim aparatul pe High. Dupa 2 ore adaugam dovlecelul decojit si taiat semirondele.
Fierbem aproximativ 45 de minute, dupa care adaugam fasolea din conserva, scursa si clatita, risoni, foile de dafin, sare, piper, cimbru si busuioc. mai fierbem 1/2 de ora, apoi adaugam spanacul si mai lasam 5 minute.
Servim supa calda cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|