Ingrediente
- 800 de grame legume pentru supa, tocate (1 mini conopida, 1 praz, fasole verde, 1 ceapa, telina apio)
- 3 cuburi concentrat de vita/ pui
- 300 grame cartofi
- 400 grame mix legume olandeze, tocate (broccoli, ardei galben, ardei rosu, morcov)
- 300 grame piept de pui afumat, taiat fasii
- ulei
Mod de preparare
Se incalzeste putin ulei intr-o oala pentru supa, cu fund dublu. Se prajesc legumele pentru supa 5 minute, apoi se adauga 1.5 litri, apa fierbinte si cuburile concentrat.
Intre timp, se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se adauga in supa. Se lasa 8 minute.
La final, se adauga mixul de legume olandeze si pieptul de pui si se mai lasa 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa olandeza de legume cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|