Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

Postat de Satisfyyourcravings in Supe
23 Mar 2018 | 2502 vizualizari
Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat de legume
  • sare, piper
  • ulei
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 200 grame cartofi dulci
  • 250 de grame cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2 lingurite cumin pudra
  • 2 lingurite paprika pudra
  • 4 fire coriandru/ patrunjel
  • 100 grame branza Feta
  • 20 grame Caju, prajite, nesarate
  • 2 bucati ciabatta

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. 

Se curata cartofii de coaja si se taie in cuburi mari, iar dovlecelul in cuburi mici. 

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o cratita cu fund dublu si se soteaza usturoiul si ceapa 1 minut, la foc mediu. Se adauga jumatate din cantitatea de cumin si paprika si se gateste cateva secunde. Se adauga 700 ml de apa, cubul concentrat si cartofii si se aduce la punctul de fierbere. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mediu 15 minute. 

Intre timp, se toaca coriandrul si caju si se taie Feta cuburi.

Se incalzesc ciabatta 6-8 minute in cuptor.

Se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se soteaza dovlecelul, la foc mediu, 6-8 minute. La final, se adauga sare si piper.

Se paseaza supa cu ajutorul unui blender vertical, adaugand apa daca este nevoie. Se adauga otetul balsamic, sare si piper. 

Se serveste cu Feta, dovlecelul sotat, Caju, coriandru si restul de cumin pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa peruana de cartofi dulci cu branza Feta, dovlecei si caju" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Supa de dovleac (bostan)

Postat de Dya

Supa de dovleac (bostan)

Se taie dovleacul (bostanul) in cuburi potrivite, se adauga cubul de unt si se seteaza din MENU programul FRY. Intre timp tocam restul legumelor si le adaugam rand pe rand:...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu papioane

Postat de mirela0911

Supa de rosii cu papioane

Se spala bucatile de carne si se oparesc in apa clocotita. Se pun apoi intr-o oala cu 3 litri de apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza daca este nevoie. Cand incepe sa clocoteasca apa, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2018, 22:58
Interesanta reteta !!! As comanda asa ceva intr-un restaurant De curiozitate
la 23.03.2018, 23:33
Doamne, ce combinatii faci! Esti preferata lui Costel pe site, din acest punct de vedere
la 23.03.2018, 23:34
Ina,
la 23.03.2018, 23:42
El chiar te-a propus pentru o sectiune separata in site )
la 23.03.2018, 23:52

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking