Ingrediente
- 500 g ciuperci champignon albe și brune
- 10 cm rădăcină de praz
- 1 morcov mic
- ardei roșu
- pastă de ardei iute
- 150 g brânză tofu afumată
- 200 ml smântână vegetală
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- 300 ml apă
- sare roz
- piper negru
Mod de preparare
Am spălat și am curățat legumele. Am tăiat ciupercile, prazul și ardeiul iar morcovul l-am ras. Le-am pus în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock-Pot și le-am stropit cu uleiul de măsline. Am adăugat o parte din smântână și 300 ml apă.
Restul de smântână îl păstrăm pentru final.
După ce am conectat aparatul la sursa de curent, am setat funcția ”high” și am programat mașina de gătit la 3 ore. Între timp am pregătit brânza tofu, puțin ardei roșu extra și smântâna.
În ultimele 30 de minute de gătire, am adăugat brânza, ardeiul și restul de smântână și am potrivit gustul cu sare și piper și pastă de ardei iute. Am servit-o caldă cu felii de pâine crocantă.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|