Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de CulinaryRainbow in Slow Cooker
21 Mar 2016 | 5957 vizualizari
Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Se spune cu supele sunt un pansament pentru stomac. Tocmai de aceea, m-am gândit să vă aduc o supă bună potrivită și pentru perioada postului.  E ușor picantă, dar hrănitoare și plină de ”carnea pământului”, ceea ce-nseamnă că e plină de vitamine. E gătită lent cu ajutorulCrock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, aparatul de gătit la temperaturi reduse care de vreun an de zile îmi e foarte mare ajutor în bucătărie.  Ceea ce face această supă și mai specială este brânza tofu, o brânză vegetală obținută din lapte de soia. De-li-cioa-să!

Ingrediente

  • 500 g ciuperci champignon albe și brune
  • 10 cm rădăcină de praz
  • 1 morcov mic
  • ardei roșu
  • pastă de ardei iute
  • 150 g brânză tofu afumată
  • 200 ml smântână vegetală
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 300 ml apă
  • sare roz
  • piper negru

Mod de preparare

Am spălat și am curățat legumele. Am tăiat ciupercile, prazul și ardeiul iar morcovul l-am ras. Le-am pus în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock-Pot și le-am stropit cu uleiul de măsline. Am adăugat o parte din smântână și 300 ml apă.

Restul de smântână îl păstrăm pentru final.

După ce am conectat aparatul la sursa de curent, am setat funcția ”high” și am programat mașina de gătit la 3 ore. Între timp am pregătit brânza tofu, puțin ardei roșu extra și smântâna. 

În ultimele 30 de minute de gătire, am adăugat brânza, ardeiul și restul de smântână și am potrivit gustul cu sare și piper și pastă de ardei iute. Am servit-o caldă cu felii de pâine crocantă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

Dovleceii se spala bine, se taie in 2 bucati egale, se pastreaza o felita de la fiecare ( pentru a acoperi dupa), se scobeste mijlocul cu grija sa nu se rupa. Carnea tocata se amesteca impreuna...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti, pregatiti la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 L Digital

Postat de privatelaura

Dovlecei umpluti, pregatiti la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 L Digital

Carnea se toaca cu ajutorul unei masini de tocat. Eu va recomand, pe cat posibil, sa tocati acasa orice bucata de carne, sa evitati sa cumparati direct tocata din magazin. Morcovii si ceapa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2016, 12:10
Arata bine
la 21.03.2016, 12:13
Arata minunat!
la 21.03.2016, 12:16
tare bun
la 21.03.2016, 12:17
grozava! eu nu ma impac cu tofu, nu reusesc! dar supa imi place maxim, mai ales ca e picanta.
la 21.03.2016, 12:23
buna buna

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking