Supa ramen cu miso
Postat de mitinita in Supe 28 Apr 2014 | 12795 vizualizari
Imi plac mult supele instante,dar niciodata nu le las simple. De fapt,de cele mai multe ori am nevoie doar de taiteii din pachet,restul il adaug eu.
Pasta miso gasiti pe koreanfood,o recomand, este exact ca cea din Japonia. Taiteii folositi sunt Maggi Fidelicious,din toti incercati pana acum,acestia mi se par cei mai buni,raman elastici chiar si dupa ce stau in supa.Puteti folosi supa de pui de casa,daca nu aveti folositi pachetul cu aroma din Fidelicious.
Aceasta supa se consuma deindata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 28.04.2014, 11:09
Ce faina e! De-asta as manca si eu, ia s-o pun la favo!
la 28.04.2014, 11:10
A mea este Delicioasa si sanatoasa Multumesc Adina ca mi-ai facut cunostinta cu acest preparat
la 28.04.2014, 11:11
daca nu ai pasta miso,o poti face cu putin sos de soia si ulei de susan. Mai "imbraci" tu supa putin Si sa te uiti la Ramen Girl sau Tampopo
la 28.04.2014, 11:12
Ala e pachetul de miso, de langa farfurie?
la 28.04.2014, 11:14
Mihaela,pentru tine am pus reteta mai repede,stiu ca tie iti place Si acum e pacat sa nu profitam,ca e plina piata de ceapa verde.
la 28.04.2014, 11:15
Corina,da ,e miso. Pe la voi, sigur gasesti.
la 28.04.2014, 11:20
ce bine arata! as gusta si eu
la 28.04.2014, 11:21
Bya,hai ca-ti fac una rapid
la 28.04.2014, 11:30
Asa e Sper sa-ti placa filmul. La mine a fost si mai haios ca inteleg ce zice nenea,are un accent bestial. Un fel de moldoveneste la noi )
la 28.04.2014, 11:34
tare imi place , asta si cea cu taieti soba , de unde ii iei in Ro sa ii izc la fratele meu sa ia . Eu am facut saptmana trecuta cu creveti si dovlecel a iesit o minunatie
la 28.04.2014, 11:35
stai ca acum vad ca m-am gresit eu am facut cu taietei Udon, dar toate sunt bune
la 28.04.2014, 11:43
Sylvia,koreanfood.ro au si soba si la un pret bun,parca 10 lei punga. Am vazut si supa ta,super faina. Poti sa adaugi orice,mie imi place si tofu soft,dar la mine nu se gaseste. Udon am facut eu de casa ditamai distractia
la 28.04.2014, 11:59
udon de casa imi imaginez tofu moale am luat dar nu m-a dat pe spate
Merc de site o sa ii zic
la 28.04.2014, 12:00
Ai lucrat cu bonite uscat ? ma tenteaza sa vad daca chiar schimba mult la bouillon-ul lor de baza care normal il fac cu legume, ridichea lor alba si bonite ( flocoane de ton uscate)
COMENTEAZA