Supa-crema de cartofi si telina, cu crutoane

Postat de RODIMUR in Supe
1 Iul 2018 | 3222 vizualizari

De obicei fac supa-cremă numai din cartofi, în post și o servim cu crutoane. De această dată am făcut-o și cu țelină, de frupt, adică am adăugat și smântână, iar rezultatul a fost foarte bun. Iar dacă alte supe-cremă le mai servesc și cu friganele, de această dată, am făcut numai crutoane, rumenite frumos în cuptor, ca de obicei. Pentru că supa este suficient de onctuoasă, de la smântână, nu mai sunt recomandate friganelele prăjite în ulei. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 3 litri de supă-cremă.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 02.07.2018, 15:55
la 02.07.2018, 16:05
Foarte gustoasa trebuie sa fie!
la 02.07.2018, 16:58
la 02.07.2018, 17:31
Mulțumesc frumos, Mimi! Într-adevăr, e foarte bună...!
la 02.07.2018, 17:31
Mulțumesc, Daniela!
la 02.07.2018, 20:47
la 02.07.2018, 21:25
Rocsi
la 03.07.2018, 06:55
Foarte buna!
la 03.07.2018, 07:16
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 04.07.2018, 07:45
foarte buna aceasta supa crema
la 04.07.2018, 09:16
Mulțumesc, Mihaela!
la 05.07.2018, 15:23
Buna!
la 05.07.2018, 16:27
Mulțumesc frumos, Dante!
la 12.07.2018, 12:51
la 12.07.2018, 13:55
Laura

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking