Tabouleth cu pastrav
Postat de Bunica
Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker. Se prajeste pe fiecare parte . Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca...
Citeste continuareao reteta numai buna de luat la un picnic reusit
Ingrediente
Mod de preparare
Se pune bulgurul la umflat, in apa fierbinte, se acopera vasul cu un capac. Intre timp, taiem marunt patrunjelul, ceapa si menta, iar rosiile cubulete. Intr-un bol, amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie. Amestecam toate ingredientele, se potrivesc dupa gust, cu sare, zeama de lamaie si ulei. Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleth" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|
Postat de Bunica
Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker. Se prajeste pe fiecare parte . Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|