Ingrediente
- aprox 800 ml apa;
- 280 g malai;
- sare, dupa gust;
- 6 oua;
- 50 g unt;
- 150 g branza de vaca;
- 100 g cascaval ras;
- Smantana, dupa gust
Mod de preparare
Se pune apa cu sare la fiert, intr-un tuci. Cand ape fierbe, se adauga malaiul, pana devine un pic mai gros ca un terci. Se prepară o mamaliga mai moale.
Se rastoarna mamaliga intr-o tava unsa cu putin ulei, se niveleaza cu grija, dar lucrand repede, pentru ca mamaliga se intareste pe masura ce se raceste si nu se mai poate modela.
Se fac cuiburi, in care se pun ouale.
Pe fiecare ou se pune un cub de unt si un praf de sare.
Se acopera cu branza rasa si cascaval ras.
Se coace, la foc potrivit, pana se rumeneste.
Se serveste cu smantana.
Portii: 6
Timp de pregatire: 20min
Timp de coacere: 10min
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/10/taci-si-nghite.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|